fbpx

Onze winkel

Style is a way to say who you are

without having to speak

Rachel Zoe

Hoe het begon

Een hobby vol passie

M ariska Bos, eigenaresse: ‘Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, begon ik zo’n 10 jaar geleden met werken in de mode. Ik heb in verschillende winkels gestaan, zowel dames- als kinderkleding. Wat begon als een leuk bijbaantje, werd een grote hobby wat ik met veel passie uitvoerde. Ik keek al jaren uit naar een eigen winkel, waar ik zelf mijn merkenpakket kon kiezen en mijn grootste passie uit kon voeren: dames gelukkig de winkel uit laten gaan met kleding, maar vooral ook met zichzelf.’

‘In augustus 2011 was het eindelijk zover: mijn grote droom kwam uit en GERZ (her)opende haar deuren. Nog steeds ga ik met veel plezier naar de winkel. Vrouwen zijn zo kritisch op zichzelf. Vaak ook onzeker over wat zij wel of niet kunnen hebben. Heel herkenbaar. Mijn grootste uitdaging zit erin om deze dames te laten zien wat hun pluspunten naar boven haalt, dat zij blij mogen zijn met wie zij zijn. Want mode is leuk, maar kleding moet een vrouw wel mooier maken.

A lhoewel ik dit gedeelte het allerleukst vind, komen er vele andere (leuke en minder leuke) taken bij kijken. Inkoop, administratie, evenementen organiseren en vele andere kleine taakjes waar een goede organisatie bij nodig is.’

Mariska: ‘De inkoop is een heel essentieel onderdeel van de winkel. Er moet goed gekeken worden naar nieuwe kleuren, modebeelden, een combinatie tussen iets wat commercieel is maar ook wat anders is: ik wil geen saaie winkel uitstralen. Het moet wel spannend blijven. Daarom vind ik het fijn dat een van mijn collega’s meegaan. Iedereen heeft tenslotte een eigen smaak en visie en samen komen we er goed uit! Super blij ben ik met mijn kleine team, op wie ik blindelings vertrouw en waarbij iedereen elkaar aanvult. Voor mij is een gezellige, fijne samenwerking heel belangrijk. Daarnaast ben ik heel blij met mijn man, die mij altijd aangespoord heeft om mijn grote droom achterna te streven en die mij geweldig helpt met GERZ.’

Ons Team

 • Helma Breugem
  Helma Breugem Style Advisor

  Mijn energie en motivatie krijg ik van de klant. Wanneer de klant met een goed gevoel en mooie kleding de deur uit gaat, dan word ik daar zelf ook blij van. Naast de verkoop van kleding kan ik ook een goede bijdrage leveren in de rol als inkoopster. Ik vind het altijd weer een uitdaging om kleding in te kopen die voldoet aan de verlangens van de klant. En dan de reacties van klanten afwachten… spannend!

 • Caroline Bonnewits
  Caroline Bonnewits Style Advisor

  Ik heb veel voldoening om de klant met een juiste kledingkeuze te adviseren en zie het als een compliment de klant tevreden terug te zien komen bij GERZ. Door het mogen begeleiden bij de inkoop en het daarbij behorende leuke contact met de leveranciers geeft mij de mogelijkheid een goed inzicht te hebben in de gehele collectie.

 • Lisette Breugem
  Lisette Breugem Bedrijfsleidster

  Tijdens mijn opleiding Small Business en Retail Management op de Hoge School Rotterdam wist ik het zeker, ik wil de retail in. Als Storemanager bij Tommy Hilfiger hillegersberg heb ik veel geleerd van verkoop, klantbeleving tot aan visual merchandising. Sinds februari 2016 mag ik mijzelf Bedrijfsleidster bij Gerz noemen en mag ik samen met Mariska en het team elk seizoen een prachtig merkenpalet samen stellen. Om vervolgens met passie en vakkennis onze klanten te helpen bij het vinden van een nieuwe outfit.

 • Evelien Schelling
  Evelien Schelling Style Advisor

  Ik heb jarenlang als logopedist, visagist en dresscoach gewerkt aan de (uiterlijke) presentatie van mensen.
  Nu mag ik in de leukste boutique van Kralingen al mijn creativiteit inzetten om dames te adviseren bij hun kleding- en accessoirekeuze! Het geeft me energie om een vrouw, blij, trots en tevreden met een nieuwe aanwinst de winkel uit te zien gaan.

 • Mariska Bos
  Mariska Bos Eigenaresse

  Vrouwen zijn zo kritisch op zichzelf. Vaak ook onzeker over wat zij wel of niet kunnen hebben. Heel herkenbaar. Mijn grootste uitdaging zit erin om deze dames te laten zien wat hun pluspunten naar boven haalt, dat zij blij mogen zijn met wie zij zijn. Want mode is leuk, maar kleding moet een vrouw wel mooier maken.

   

De koffie staat klaar!

GERZ is een boetiek gelegen aan de Oudedijk, in ’t hart van “oud mooi” Kralingen, te Rotterdam. Waar je altijd gastvrij ontvangen wordt en onder het genot van een heerlijk kopje koffie, met geheel persoonlijk en vakkundig advies geholpen kunt worden.

De winkel ademt een gemoedelijke sfeer in een ambiance van luxe en stijl, voor een ieder bereikbaar. Een collectie die met veel zorg en passie is samengesteld met prachtige merken uit Nederland, Scandinavië, Duitsland, Italie en Israel. Het kenmerk ligt in de kwaliteit, rijke materialen en een goede pasvorm. Daarnaast hebben wij een uitgebreide keuze in tassen, sjaals, ceintuurs en sieraden.

Ons adres

Gerz Fashion
Oudedijk 155-B
3061 AB Kralingen (Rotterdam)
010 751 9542
info@gerz.nl
Gratis parkeren bij de Albert Heijn

Contact

Heeft u vragen, stuur ons een mail.

Not readable? Change text. captcha txt
0
 
Facebook
INSTAGRAM
Visit Us On FacebookVisit Us On Pinterest